به گزارش پایگاه خبری آوای شرجی نیوز، خدمات مشاوره فنی و اقتصادی و بازاریابی، مشاوره تأمین تجهیزات، لوازم مورد نیاز مزارع تکثیر و پرورش آبزیان و برگزاری دوره های مهارتی و کاربردی آموزشهای فناوریهای نوین آبزیان از جمله زمینههای فعالیت مرکز مشاوره فناورانه شیلات و آبزی پروری از جمله زمینههای فعالیت این مرکز است.
همچنین بازدید کارشناسی در جهت کمک به تولید مزارع آبزیان دریایی و راهکارهای کارشناسی رفع موانع و مشکلهای تولید آبزیان دریایی، کمک به مدیریت و برنامهریزی تخصصی زنجیره تولید آبزیان دریایی و تربیت نیروی انسانی، تکنسین فنی و مدریت تخصصی مزارع آبزیان دریایی هم جزو زمینههای آن محسوب میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار هرمزگان با بیان اینکه راهاندازی مرکز مشاوره فناورانه شیلات و آبزی پروری اقدامی به جا و مؤثر در حوزه زنجیره این بخش است، گفت: این بخش باید به عنوان بخشی از اقتصاد دریا محور مد نظر قرار داشته باشد.
عادل شهرزاد ضمن بیان اینکه برنامه هفتم بسیار به اقتصاد دریا محور پرداخته تأکید داشته است، ادامه داد: اما آنچه در هرمزگان هست ساحل محور بوده و هنوز وارد اقتصاد دریا محور نشدهایم.
وی اضافه کرد: مرکز مشاوره فناورانه شیلات و آبزی پروری که امروز فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز کرد در زمینه اقتصاد دریا میتواند یکی از حلقههای تکمیلکننده این زنجیره باشد.
محمد دلپسند رئیس هیأت مدیره جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان هم در این آیین گفت: انتقال فناوری و بومی سازی فناوری به کشور براساس برنامه هفتم توسعه یکی از مهمترین ماموریتهایی است که بر عهده جهاددانشگاهی قرار گرفته است.
وی با اشاره به اهمیت حوزه صنعت آبزی پروری افزود: این صنعت دارای اهمیت راهبردی برای تنوع بخشی به منابع غذایی کشور بوده و جهاد دانشگاهی یکی از اولویتهای خود را تکمیل زنجیره ارزش در کشور قرار داده است.
دلپسند ادامه داد: جهاد دانشگاهی هرمزگان هم ماموریت فعالیت در زمینه تأمین خوراک آبزیان را برعهده دارد و فراهم آوردن بسترهای لازم برای رسیدن به این هدف نیازمند برنامهریزی، حمایت، جذب نیروهای تخصصی، نزدیک شدن به صنعت، نزدیک شدن متولیان امر در ادارههای دولتی به دانشگاه و فراهم کردن بسترهای مختلف دیگر است.