به گزارش پایگاه خبری آوای شرجی نیوز، احمد زاهری سرپرست جهاددانشگاهی استان هرمزگان در این مراسم به ظرفیت های خوب جهاددانشگاهی در سراسر کشور اشاره کرد و گفت: جهاددانشگاهی داری مرکز بزرگ علمی و پژوهشی در سراسر کشور است و استان هرمزگان می تواند از این ظرفیت ها به واسطه حوزه واحد هرمزگان بهره مند شود.
احمد زاهری اضافه کرد: کارهای بزرگ علمی و فناوری در حوزههای مخابراتی، نفت و انرژی همچون طراحی و تولید دکلهای نفتی و متههای حفاری، سیستم رانش قطار مترو ملی و… توسط این نهاد در کشور انجام شده است که می توان از این ظرفیت ها برای توسعه استان بهره گرفت.
وی با اشاره به وجود علمی کاربردی و آموزش کوتاه مدت در جهاددانشگاهی استان هرمزگان افزود: علمی کاربردی این واحد به عنوان بزرگ ترین و فعال ترین مرکز علمی کاربردی استان علاوه بر رشتههای تخصصی و مهارتی، کارهای خوبی در رشتههای علوم انسانی و گردشگری دارد همچنین مرکز آموزههای کوتاه مدت جهاددانشگاهی استان هرمزگان قابلیت تعریف هرگونه دوره مهارتی مورد نیاز واحدهای صنعتی و تولیدی را دارد.
زاهری با بیان اینکه پیشبینیهای دقیق ایسپا در رویدادهای سیاسی و اجتماعی کمک کار مسئولان امر است، عنوان کرد: میتوان از ظرفیت افکارسنجی برای حل مسائل اقتصادی و صنایع استان نیز استفاده کرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان نیز در این مراسم با اشاره به اینکه در میزان سرمایه گذاری هرمزگان رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است، افزود: بیشتر سرمایهگذاریها در بخشهای معدن، صنایع معدنی، پتروشیمی و فولاد است که تا پایان سال میزان سرمایه گذاری در استان به ۲۵۰ هزار میلیارد تومان افزایش مییابد که تاکنون ۴۰ درصد آن محقق شده است.
خلیل قاسمی با اشاره به صادرات غیر نفتی استان در سال گذشته گفت: سال گذشته میزان صادرات غیرنفتی دو میلیارد دلار بوده که بیشتر کالاهای صادراتی، فلزات و فولاد بود و هدفگذاری در سال جاری صادرات غیرنفتی از هرمزگان دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار است.
رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت هرمزگان با اشاره به انعقاد تفاهم نامه با جهاددانشگاهی استان هرمزگان خاطرنشان کرد: با توجه به وجود ظرفیت های خوب و بیشمار در جهاددانشگاهی ، امیدوارم این تفاهم نامه باب همکاری بیشتر در آینده شود.