به گزارش پایگاه خبری آوای شرجی، علی اکبر صفایی معاون وزیر راه وشهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر ودریانوردی چهارشنبه شب در همایشی با موضوع توسعه سواحل مکران در منطقه کنارک اظهار کرد: اقتصاد دریامحور از مصادیق اقتصاد مقاومتی است.
وی مهمترین فعالیتهای اصلی در اقتصاد دریایی را حمل و نقل و لجستیک دریایی، کشتی سازی، گردشگری، شیلات و آبزی پروری، صید و صیادی و محصولات غذایی ، استحصال انرژی و استخراج نفت و گاز و معدن کاری در فراساحل و فعالیت های دریایی و بندری عنوان کرد.
به گفته صفایی، با سرمایه گذاری در اقتصاد دریا محور می توان به رفع محرومیت از مناطق ساحلی، افزایش تولید ناخالص ملی، بی اثر نمودن تحریم ها و تنوع اقتصاد در کشور کمک کرد.
مدیرعامل سازمان بنادر، حمایت های تعرفه ای، تسهیل ارائه خدمات دریانوردی، سرمایه گذاری مستقیم در توسعه نگهداری و زیرساخت ها و تجهیزات بنادر و حمایت از تولید داخلی و بومی وتوسعه سفرهای دریایی و مزیت بخشی به کریدورهای ترانزیتی و تقویت و فعال سازی ظرفیتهای رقابتی بانکرینگ و توسعه سواحل مکران را از مهمترین رویکردهای سازمان بنادر و دریانوردی برای توسعه اقتصاد دریایی ذکر کرد.
صفایی، راه اندازی خط کشتیرانی رو رو در بنادر شمالی، خط منظم دریایی بین بنادر هند و چابهار، تکمیل فاز اول طرح توسعه بندر شهید بهشتی چابهار، تکمیل فاز سوم طرح توسعه بندر شهید رجایی، ادامه احداث تاسیسات زیربنایی جزیره نگین بوشهر، آغاز عملیات اجرایی احیای خلیج گرگان را از جمله مصادیق اجرایی سازمانبنادر در استای توسعه اقتصاد دریایی عنوان کرد و گفت: توسعه بنادر سیریک و جاسک و ایجاد یک بندر بزرگ در منطقه مکران در دستور کار سازمان بنادر و دریانوردی است.