به گزارش پایگاه خبری آوای شرجی نیوز؛ استاندار هرمزگان گفت: اگر با مشارکت بنگاههای اقتصادی، صندوق حمایت از طرحها و برنامههای توسعهای استان تاسیس شود، مسئولیت های اجتماعی بنگاهها بر اساس اولویتها و نگاه برنامه ای و منسجم و عادلانه توزیع میشود که اثر بخشی بیشتری در توسعه و رفع مشکلات خواهد داشت.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در رابطه با لزوم مبارزه با فقر افزود: امکان اصلاح جامعه و مبارزه با فقر از طریق پرداخت زکات و خمس به عنوان مدلهایی برای کاهش شکافهای طبقاتی وجود دارد این مدل های دینی که خداوند در پیش روی ما قرار داده قطعا موثر هستند.
استاندار هرمزگان بر اهمیت مالیات به عنوان یکی از ابزارهای اداره جامعه تأکید کرد و گفت: نقش مسئولیتهای اجتماعی بنگاههای اقتصادی در کمک به مددجویان و تأمین جهیزیه موثر بوده است، در این زمینه از بنگاههایی که فعال هستند، قدردانی میکنم.
وی تصریح کرد: باید بسیج اجتماعی شکل گیرد و مجموعه دستگاهها در زمینه احیای فریضه زکات همکاری کنند چرا که ظرفیت زکات در کشور بسیار بیشتر از این ها است و اگر این مهم تبدیل به گفتمان عمومی شود در توانمندسازی جامعه هدف موثر خواهد بود.
وی با تاکید بر لزوم افزایش انسجام جهت ظرفیت سازیهای جدید در حوزه زکات، افزود: با ظرفیت زکات میتوان ناترازی درآمد و هزینه بسیاری از اقشار مردم نیازمند را سامان داد.
دکتر آشوری گفت: در صورت تأسیس صندوق حمایت از برنامههای توسعه با مشارکت بنگاههای اقتصادی با رویکرد مسئولیتهای اجتماعی، روند رشد و پیشرفت و محروميت زدایی شتاب بیشتری می گیرد.
وی افزود: امروز اشتغال پایدار، انجام مسئولیت اجتماعی و پرداخت مالیات در استان محل فعالیت به گفتمان عمومی بین بنگاههای اقتصادی تبدیل شده است و از این طریق هم میتوان برای رفع نابرابریها در جامعه کمک گرفت.
استاندار هرمزگان توانمندسازی مددجویان کمیته امداد را امری حائز اهمیت معرفی کرد و گفت: در هر جامعه محلی که ناترازیها کاهش یابد توانمندسازیها نیز افزایش خواهد یافت.