به گزارش پایگاه خبری آوای شرجی نیوز، سلمان ضربی مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران روز سه شنبه ۱۴ شهریورماه ۱۴۰۲ با حبیب مسیحی تازیانی مدیر کل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار مدیرکل محیط زیست استان ضمن ابراز رضایت از توجه به حفاظت از محیط زیست در واحدهای تولیدی و صنعتی هرمزگان عنوان کرد: محیط زیست به هیچ وجه دنبال مچ گیری از هیچ واحد و سازمانی نبوده بلکه مشتاقانه به دنبال این هستیم تا به عنوان مشاور و همراه در کنار صنایع باشیم تا با همکاری اثرگذار مدیریت سبز را در استان تقویت کنیم.
مدیرکل محیط زیست استان هرمزگان ضمن تأکید بر راه اندازی سیستم های EMS و EMP در صنایع و واحد های تولیدی استان هرمزگان افزود در مدیریت سبز نباید با نگاه بازدارنده مانعی بر سر راه تولید ایجاد کنیم، درواقع با ایجاد نظارت صحیح می توانیم هم به حفظ محیط زیست کمک کنیم و هم در تولید موفق باشیم.
در ادامه سلمان ضربی مدیرعامل بزرگترین زیرساخت صنایع دریایی کشور ضمن اشاره به برنامه استراتژیک ایزوایکو و توجه به حفاظت از محیط زیست در استراتژی های مدیریتی این مجتمع عنوان کرد: هدف مجتمع ایزوایکو رسیدن و تبدیل شدن به صنعتی سبز و صیانت از فضای سالم زندگی است.
مدیرعامل ایزوایکو در این راستا به گسترش فضای سبزکارخانه، مشارکت کارخانه در مسائل آموزشی و ترویج فرهنگ حفاظت از محیط زیست اشاره کرد و عنوان داشت: مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران و کلیه عوامل اجرایی، مدیریتی و تولیدی آن همچون سربازانی وظیفه شناس آماده انجام وظایف محیط زیستی خود می باشند.
سلمان ضربی با تشریح فعالیتهای مفید ایزوایکو در جهت کاهش آلودگی ناشی از تعمیرات شناورها، براستفاده از تجارب و راه کارهای اداره محیط زیست و کمک موثری که این نهاد میتواند به صنعت داشته باشد، تاکید کرد.
مدیرعامل ایزوایکو در ادامه بیانات خود، از صنعت اسکراپ (اوراق کردن کشتیهای فرسوده) نیز سخن گفت. صنعتی که می تواند در این شرایط، ارز آوری و سود بالایی برای کشور داشته باشد.
ضربی با اشاره به اینکه اگر اسکراپ بصورت اصولی و بدون زیرساخت مناسب انجام شود میتواند آسیب های جدی و جبران ناپذیری به محیط زیست وارد کند، ادامه داد: متاسفانه امروزه افراد سودجو بدون داشتن دانش کافی و زیرساخت مناسب اقدام به اسکراپ غیر مجاز می کنند و این درحالی است که ما در مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران هم دانش و هم زیرساخت مناسب را داریم و در صورت صدور مجوز اسکراپ می توانیم با حفظ کامل شرایط زیست محیطی بصورت کاملا اصولی و ایمن این صنعت را در کشور راه اندازی و تقویت کنیم.
در پایان مدیرعامل ایزوایکو در جهت تعامل ارتباط هرچه بیشتر بین صنعت دریایی و اداره محیط زیست ضمن پیشنهاد ایجاد کارگروه مشترک میان ایزوایکو و محیط زیست، از مدیرکل به همراه معاونین، مدیران و کارشناسان این سازمان دعوت بعمل آورد تا ضمن بازدید از مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران، مدیران مجتمع ایزوایکو را از مشاوره ها و راهنمایی های تخصصی خود بهره مند سازند.