به گزارش پایگاه خبری آوای شرجی نیوز، خلیل قاسمی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت هرمزگان در نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به جایگاه سوم استان در حوزه سرمایهگذاری طی سال گذشته، اظهارداشت: در حوزه سرمایهگذاری با تلاشهایی که انجام شده طبق آخرین آمار ارائه شده توسط وزارت صمت، توانستیم رتبه سال گذشته در حوزه سرمایهگذاری را یک رتبه بهبود ببخشیم و در سه ماهه ۱۴۰۲ با میزان بیش از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری به رتبه دوم کشوری دست پیدا کنیم. وی رتبه استان در بخش صنعت را رتبه سوم کشوری دانست و گفت: این جایگاه نشان میدهد هرمزگان پتانسیل رقابت با استانهای برخوردار را که زیرساختهایشان برای توسعه صنعت آماده است را دارد.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت هرمزگان، با اشاره به رویکرد صمت استان برای تقویت تجارت خورد و کلان، ادامه داد: اشتغال ایجاد شده در حوزه اصناف را بیش از ۶ هزار شغل و اشتغال ایجاد شده در حوزه صنعت و معدن را قریب به ۱۴ هزار اشتغال دانست و گفت: سال گذشته موفق شدیم ۱۱۱واحد صنعتی را ارتقای ظرفیت دهیم که ۲۴ میلیون تن ظرفیت تولید استان را افزایش داد و در احیای واحدهای راکد نیز سال گذشته ۴۸ واحد را احیا و وارد چرخه کار و تلاش کردیم.
یکی از اقدامات مهم سال گذشته اصلاح رویههای بندری و تجاری
وی خاطر نشان کرد: سال گذشته مزایده بزرگ محدوههای معدنی را برگزار کردیم و تفاهمنامهای با ایمیدرو نیز امضا کردیم تا بتوانیم اکتشافات معدنی را در پهنههای بزرگ پیش ببریم که در حوزههای آهن، سیلیس، منگنز و … هستند ضمن اینکه در این حوزه نیز احیای واحدهای راکد مورد توجه بوده است و برای تامین ماشینآلات معدنی نیز به شکلی که همه سرمایهگذاران بتوانند از این فرصت استفاده کنند. قاسمی اصلاح رویههای بندری و تجاری را یکی از اقدامات مهم سال گذشته معرفیکرد و عنوانکرد: توانستیم در بندر تیاب، بندر خمیر و بندر سیریک مجوز رویهی پیلهوری را که بعد از رویههای ملوانی و ته لنجی مسئلهای مهم به شمار میآید دریافت و برای ملوانان استان فعال کنیم. وی با اشاره به افزایش ظرفیت تولید سیمان از یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن به ۲ میلیون ۱۰۰ هزار تن، گفت: در سه ماهه ابتدای سال رشد ۲۷۰ درصدی را در کشفیات معدنی داشتیم و امروز ۷۰ میلیون تن سنگ آهن مگنتیت داریم که ۱۰ میلیون تن از آن آماده صدور پروانه بهرهبرداری است.
پیگیری تخلفات گران فروشی با سامانه ۱۲۴
مدیرکل صمت هرمزگان در پاسخ به سوال خبرنگار آوای شرجی که با وجود اینکه ارز و دولار رو به کاهش است اما اصناف زیربار نمی روند و همان قیمت بالا می فروشند پاسخ داد: با وجود این که طی هغته های گذشته دلار و ارز کاهش چشمگیری نداشته اما تاکید ما بر این است که مردم میتوانند در جهت گران فروشی و تخلفات اصناف با سامانه ۱۲۴ در میان بگذارند. در حوزه بازرسی حدود ۸۰ هزار مورد بازرسی داشتیم که بیش از ۸ هزار پروند تشکیل شده است اما باز هم گاها شاهد تخلفاتی در حوزه بازار و اصناف هستیم از این رو قرار بر این شد که در حوزه گرانفروشی، کاربرگها را اصلاح و پرونده واحد صنفی مورد بررسی قرار بگیرد و اگر بازرسان ما با در واحدی با گرانفروشی روبرو شدند برای مشتریان ۷۲ ساعت گذشته خود فراخوان داده و عودت وجه به مردم داشته باشند چرا که پیش از این جرائم مستقیم به خزانه میرفت و مردم مطلع از جرایم نمیشدند.