نشست تخصصی «آرد کامل و نان سالم» در بندرعباس برگزار شد
به گزارش پایگاه خبری آوای شرجی نیوز؛ در نشست تخصصی «آرد کامل و نان سالم» که بهمنظور بررسی راهکارهای تولید نان سالم در بندرعباس برگزار شد، مریم معماری، دبیر اجرایی اولین نمایشگاه محصولات غذایی و ماشینآلات و صنایع وابسته، به ویژگیهای آرد کامل و مزایای آن اشاره کرد.
معماری گفت: «این نشست با مشارکت نهادهای مختلف و با هدف بررسی مشخصات آرد کامل و نان سالم در حاشیه نمایشگاه برگزار شد.» وی افزود که متخصصان و کارشناسان حوزه آرد و نان به بحث درباره روشهای پخت نان سالم و چالشهایی که نانوایان در استان هرمزگان با آن مواجه هستند، پرداختهاند.
وی همچنین خاطرنشان کرد که اتحادیه نانوایان استان در این نشست حضور فعال داشت و دغدغههای خود را درباره تأمین آرد با کیفیت، تجهیزات مناسب و مسائل بهداشتی مطرح کرد.
در ادامه، نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان آخرین یافتهها و نتایج تحقیقات خود را در زمینه آرد و نان با سایر حاضران به اشتراک گذاشتند. رئیس اداره امور صنایع غیرفلزی سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان نیز به دستاوردهای علمی جدید و قوانین مرتبط با استانداردهای بهداشتی و کیفیت آرد اشاره کرد.
معماری بیان کرد که پیشنهادات مطرحشده در این نشست جمعبندی شده و مقرر گردید تا این موارد در شورای سلامت و امنیت غذایی استان هرمزگان و کارگروه آرد و نان پیگیری شود. هدف اصلی این است که با اجرای صحیح این پیشنهادات، مشکلات نانوایان حل شده و منجر به تولید نان سالم و باکیفیت برای مصرفکنندگان گردد.
دبیر اجرایی نمایشگاه تأکید کرد که این نشست فرصتی برای تعامل بیشتر میان نانوایان، متخصصان، محققان و مسئولین بوده و امید است با این همکاریها، گامهای مؤثری در جهت بهبود صنعت نان در استان هرمزگان برداشته شود.