به گزارش پایگاه خبری آوای شرجی نیوز؛ نمایشگاه صنایع غذایی از ۶ تا ۹ بهمن ماه سال جاری برگزار میشود. مریم معماری، رئیس اداره صنایع غیرفلزی سازمان صمت هرمزگان، در این خصوص گفت: اهداف اصلی این نمایشگاه حول پنج محور برنامهریزی شده است که شامل ارتقای صنایع غذایی استان در زمینه فروش و بازرگانی، تولید، توسعه سرمایهگذاری در صنایع غذایی، بهداشت و زیرساختها میباشد.
وی افزود که در حاشیه این نمایشگاه نشستهای تخصصی با حضور متخصصان ذیربط برگزار خواهد شد و هدف از این نشستها آشنایی مردم با آرد کامل و نان سالم است.
معماری همچنین اعلام کرد که اولین نشست تخصصی در حاشیه نمایشگاه مواد غذایی، در تاریخ ۷ بهمن ماه با عنوان «آموزش آرد کامل و نان سالم» توسط استاد دکتر محمدرضا خواجه، نایب رئیس انجمن علوم و فنون غلات اصفهان و تعدادی از خبرگان این حوزه در استان برگزار خواهد شد. هدف این نشست، آشنایی بیشتر با خواص آرد کامل و نحوه پخت نان سالم است.
وی همچنین از برگزاری دومین نشست تخصصی در تاریخ ۸ بهمن ماه با عنوان «بررسی استانداردسازی غذاهای محلی» خبر داد که با حضور دستگاههای ذیربط و اساتید دانشگاهی برگزار خواهد شد. هدف از این نشست، آشنایی با غذاهای محلی و شروع گفتمان برای استانداردسازی و ارتقای تولید و فروش این غذاهاست.
در نهایت، معماری افزود که در آخرین روز نمایشگاه، «دوره توانمندسازی پخت نان سبوسدار با آرد کامل» برگزار خواهد شد تا سطح صنعت آرد و نان در استان ارتقا یابد.
رئیس اداره صنایع غیرفلزی سازمان صمت هرمزگان؛
برگزاری نمایشگاه صنایع غذایی از ۶ تا ۹ بهمن ماه با محوریت ارتقای تولید و استانداردسازی
نمایشگاه صنایع غذایی از تاریخ ۶ تا ۹ بهمن ماه سال جاری در استان هرمزگان برگزار میشود. این نمایشگاه با اهدافی چون ارتقای صنایع غذایی، بهداشت و زیرساختها برنامهریزی شده و شامل نشستهای تخصصی در زمینه آرد کامل و نان سالم، همچنین استانداردسازی غذاهای محلی خواهد بود.
لینک کوتاه : https://www.avayesharjinews.ir/?p=17556
- نویسنده : سردبیر/صدیقه دهقانی تلگردوئی
- ارسال توسط : آوای شرجی
- 21 بازدید
- بدون دیدگاه