به گزارش پایگاه خبری آوای شرجی نیوز، کارگاه آموزشی ۳ روزه مهارت های گانه زندگی ویژه کارشناسان سلامت روان شهرستان های تابعه به همت مدیریت سلامت روان اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در مرکز بهداشت استان هرمزگان برگزارشد
معاون اجرایی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان هدف برنامه را پیشگیری از اختلالات روانپزشکی و مشکلات رفتاری و توانمندسازی گروه های هدف برنامه اعلام کرد .
مهندس احمدی گفت : انسانها برای مقابله سازگارانه با موقعیتهای تنش زا و کشمکش های زندگی نیاز به آموختن برخی از مهارتها را دارند و یکی از موثرترین برنامه های که به افراد کمک می کند تا زندگی بهتر و سالم تری داشته باشند برنامه آموزشی مهارتهای زندگی است .
دکتر بیتا صدیق مدیر گروه سلامت روان اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اعلام کرد: مهارتهای زندگی توانایی برای سازگاری و رفتار مثبت هستند که فرد را قادر می سازد به طور موثری با نیازها و تغییرات زندگی روزانه مواجه شوند .
وی بیان کرد: به عبارتی مهارت های زندگی رویکرد مبتنی برتغییریا فرمول سازی رفتاری است ،از این برنامه به منظور کمک به مردم برای درک بهتر از خود و داشتن روابط مناسب و موثر بین فردی ،کنترل خشم و مدیریت بهتر موقعیت های استرس زا ا و حل مشکلات مردم استتفاده می گردد.
دراین کارگاه مباحث آموزشی مهارت ارتباط موثرو مهارت خودآگاهی ،مهارت کنترل خشم ،مهارت قاطعیت ،حل تعارض ، مقابله با خلق منفی،مقابله با استرس و حل مسئله توسط دکتر هزاره ای ارائه شد.