به گزارش پایگاه خبری آوای شرجی نیوز، مسئول نظارت بر نصب این تجهیزات صبح امروز در جمع خبرنگاران، گفت: اکنون این تجهیزات ساخت داخل بر روی یک نفتکش غول پیکر نصب شده است.
کاپیتان عمران سعیدی سامانی افزود: پیش از این تجهیزات پردازش آب توازن ساخت خارج بود که به علت پیچیدگیهای سیستم و نواقص فنی استفاده از آن بسیار سخت است.
وی بیان کرد: تجهیزات پردازش آب توزان ساخت داخل حدود ۳۰ درصد ارزانتر از نمونههای خارجیست و کارایی و کیفیت آن بسیار بالاست.
مسئول نظارت بر نصب این تجهیزات تصریح کرد: این شرکت دانش بنیان ایرانی از سال ۱۳۹۸ با ساخت این تجهیزات موفق به دریافت گواهینامههای بین المللی دریانوردی شده است.
سعیدی سامانی اضافه کرد: دارا بودن فیلتر، کاهش هزینه تولید مواد و جلوگیری از گل و لای در مخازن کشتی از مهمترین مزایای این تجیهزات ساخت داخل است.
وی بیان کرد: تولید اسید، حسگرها، سنجش میزان اسید آب و خنثی کنندهها از مهمترین بخشهای این تجهیزات است که در بخشهای مختلف کشتی نصب شده است.
مسئول نظارت بر نصب این تجهیزات عنوان کرد: این تجیهزات، آب توازن کشتیها را گندزدایی و تصفیه میکند تا از آلودگیهای زیست محیطی در دریا جلوگیری شود.
سعیدی سامانی افزود: این شرکت دانش بنیان با حمایت شرکت ملی نفتکش ایران موفق به ساخت و نصب این تجهیزات شده است.
مسئول نظارت بر نصب این تجهیزات اضافه کرد: شرکت ملی نفتکش آمادگی دارد تا این تجهیزات ساخت داخل روی پنج یا ۶ کشتی دیگر نصب شود.
وی بیان کرد: کنوانسیون مدیریت آب توازن کشتیها به منظور جلوگیری از انتقال گونههای مهاجم آبری از طریق کشتیها از سال ۲۰۱۷ لازم الاجرا شده است و به علت عضویت جمهوری اسلامی ایران در این کنوانسیون، ناوگان ملی موظف به نصب این سامانه هستند.
سعیدی سامانی با اشاره به اینکه بر اساس قوانین بین المللی دریانوردی از سال ۲۰۲۰ به بعد تجهیزات پردازش آب توازن باید روی همه کشتیها و نفتکشها نصب شود، خاطرنشان کرد: این تجهیزات برای حفظ محیط زیست دریا بسیار ضروری و آب توازن همان استفاده از آب دریا در زمان تخلیه و بارگیری کالا برای تعادل کشتی است.