امضای تفاهمنامه مهم در نمایشگاه محصولات غذایی هرمزگان
به گزارش پایگاه خبری آوای شرجی نیوز، در مراسم اختتامیه اولین نمایشگاه تخصصی محصولات غذایی، ماشینآلات و صنایع وابسته هرمزگان، تفاهمنامهای مهم با هدف ارتقای استانداردهای تولید مواد غذایی محلی و تولید نان سالم به امضا رسید.
این تفاهمنامه با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، سازمان صنعت، معدن و تجارت، اداره کل استاندارد و سایر دستگاههای اجرایی و با مشارکت بخش خصوصی منعقد شد.
رئیس سازمان صمت هرمزگان در این مراسم با اشاره به اهمیت استانداردسازی محصولات غذایی، اظهار داشت: “این نمایشگاه فرصتی بینظیر برای ارتقای کیفیت محصولات غذایی استان ایجاد کرد و گامی مهم در راستای دستیابی به استانداردهای بینالمللی است.”
معاون اقتصادی استاندار هرمزگان نیز بر ضرورت تقویت همکاریهای بین بخشی برای توسعه صنایع غذایی تاکید کرد و گفت: “هرمزگان ظرفیتهای زیادی در حوزه صنایع غذایی دارد که میتوان با حمایت و برنامهریزی مناسب، آنها را به نقاط قوت اقتصادی استان تبدیل کرد.”