به گزارش پایگاه خبری آوای شرجی نیوز، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اعلام این خبر افزود: جلسه یک روزه دیپلماسی علمی در سیاست خارجی با حضور معاون علمی رئیس جمهور، وزرای امور خارجه، بهداشت درمان آموزش پزشکی، علوم تحقیقات و فناوری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، مدیران و کارشناسان وزارت امور خارجه، روسای دانشگاههای منتخب وزارت بهداشت و وزارت علوم در محل وزارت امور خارجه برگزار شد.
دکتر غلامعلی جاودان اظهار داشت: این همایش با هدف بررسی ظرفیتها و رویکردهای دیپلماسی علمی برگزار شد و در این جلسه ضمن بررسی چالشهای موجود در جذب دانشجوی خارجی، برقراری روابط علمی و تحقیقاتی و گردشگری سلامت با کشورهای همسایه با نگاه دیپلماسی علمی بحث و تبادل نظر گردید.
دکتر جاودان در ادامه افزود: برقراری ارتباط با دانشگاههای کشورهای همسایه در زمینه همکاریهای علمی تحقیقاتی از مهمترین برنامه های این همایش بود.
دکتر جاودان اظهار داشت: دیپلماسی علمی کشور به تمامی اعمالی گفته میشود که فعالیتهای محققان و دیپلماتها متقابلاً در آنها و یکدیگر تاثیر میگذارند که این اعمال به طور مستقیم باید منافع دولت را تامین کند.
دکتر جاودان با بیان اینکه رسیدن به مرجعیت علمی و ورود فعال به عرصه علم و فناوری دو انتظار مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) از جامعه علمی است افزود: ارتباط بین علم و دیپلماسی در جایی که منفعت علم و منفعت سیاست خارجی به هم میرسند، نمود پیدا می کند.
رئیس دانشگاه خاطر نشان کرد: جوامع علمی، پژوهشگران از مهمترین سرمایه های ملی هستند که می توانند در توسعه علم فرامرزی، ثروت آفرینی و منفعت کشور نقش آفرینی کنند.