به گزارش پایگاه خبری آوای شرجی نیوز، جمشید عباسیراد بیان کرد: این ساختمان دارای ۲ طبقه اداری و یک طبقه تکنیکال و یک طبقه برج کنترل است. وی ادامه داد: فضاهای پیش بینی شده این ساختمان مرجع دریایی به ارتفاع ۲۵ متر و در چهار طبقه با زیربنای یکهزار و ۲۹۸ متر شامل یک طبقه خدمات رفاهی و به متراژ ۵۱۷ متر (همکف)، یک طبقه اداری به متراژ ۴۱۱ متر (طبقه اول)، یک طبقه اتاق تکنیکال به متراژ ۱۸۵ متر و همچنین یک طبقه ساختمان برج کنترل به متراژ ۱۸۵ متر مربع دربالاترین طبقه ساختمان است.
مدیرکل مهندسی عمران سازمان بنادر و دریانوردی گفت: با احداث این ساختمان علاوه بر افزایش ایمنی تردد دریایی و تسریع در امداد و نجات دریایی با تجمیع فضاهای مورد نیاز اداری و رفاهی نقش مهمی در بهبود خدمات به شهروندان ابوموسی و شناورهای منطقه دارد.
عباسیراد با بیان اینکه این ساختمان به گونهای طراحی شده که ساختمانهای برج کنترل در ارتفاع مناسب جهت کنترل بصری ترددهای دریایی و ورود و خروج تجهیزات به حوضچه بندر ابوموسی است، افزود: با اجرای طرحهای موازی در این بندر زیرساختهای لازم برای ارتقای خدمات تجاری و گردشگری شهر ابوموسی تامین خواهد شد.
وی پیش بینی کرد عملیات اجرایی این ساختمان تا نیمه دوم سال ۱۴۰۲ به اتمام برسد.