شرکت آرد فدک رودان، تولید نان با آرد کامل را در نمایشگاه صنایع غذایی به نمایش گذاشت
به گزارش پایگاه خبری آوای شرجی نیوز، در خبری که از سوی منصور معمارزاده، مدیرعامل شرکت آرد فدک رودان منتشر شده است، این شرکت با تولید نان با آرد کامل در نمایشگاه صنایع غذایی و ماشینآلات وابسته، نوآوری جدیدی را در صنعت نان ایران معرفی کرده است. محور اصلی این نمایشگاه، بر روی نان سالم و تولید شده از آرد کامل متمرکز شده است.
به گفته معمارزاده، مزیت اصلی نان تولید شده با آرد کامل، استفاده از تمام اجزای گندم به جز پوسته اصلی آن است. در این نوع آرد، حتی جوانه گندم نیز آسیاب شده و به ترکیب آرد اضافه میشود. این در حالی است که در روشهای سنتی، پوسته گندم که حاوی سموم کشاورزی و آلودگیهای محیطی است، در مراحل اولیه آسیاب جدا شده و به بخش دامی منتقل میشود.
آرد کامل به دلیل دارا بودن فیبر و پروتئین بالا، هضم آسانتری داشته و احساس سیری را برای مدت طولانیتری در فرد ایجاد میکند. این نوع آرد تمامی نیازهای بدن را تامین کرده و باعث تقویت عمومی بدن میشود.
شرکت آرد فدک رودان به عنوان اولین و تنها تولیدکننده آرد کامل در استان هرمزگان، حدود یک سال و نیم است که این محصول را تولید و روانه بازار کرده است.