به گزارش پایگاه خبری آوای شرجی نیوز، با حضور سرپرست شیلات هرمزگان، رئیس سازمان نظام مهندسی منابع طبیعی و کشاورزی هرمزگان، مدیرکل و معاون اداره کل حفاظت از محیط زیست هرمزگان، جهاد کشاورزی و جمعی از مسئولین، مسائل زیست محیطی اراضی قابل واگذاری پرورش میگوی استان مرتفع شد.
سرپرست شیلات هرمزگان در این نشست حرکت در مسیر به بهره برداری رساندن اراضی پرورش میگو را مصداق بارز حرکت در مسیر تحقق شعار سال ۱۴۰۲″مهار تورم و رشد تولید” خواند و تصریح کرد: امید است با تعامل های بین دستگاهی به وجود آمده و حمایتهای استانداری و سازمان شیلات ایران در سال جاری، شاهد رشد در حوزههای شیلاتی به ویژه صیادی و آبزی پروری باشیم.
مسعود بارانی افزود در این جلسه وضعیت زیست محیطی مجتمع های پرورش میگوی گاراندهو و کرتان در شهرستان سیریک، لشتغان در شهرستان بندر خمیر و مجاور سایه خوش در شهرستان بندرلنگه مورد بحث و بررسی قرار گرفت که خوشبختانه با حفظ اولویتها و موارد محیط زیستی مسائل مذکور این اراضی مرتفع شد!
وی تصریح کرد با به بهره برداری رسیدن این اراضی بالغ بر سه هزار و ۹۲۰ هکتار به سطح زیر کشت استان اضافه خواهد شد که این میزاان بالغ بر ۱۳هزار تن به تولیدات میگوی پرورشی استان با اشتغال زایی بالغ بر هزار و ۶۵۰ نفر می افزاید.
بارانی باشاره به اینکه در هرمزگان بالغ بر ۵۰ هزار هکتار اراضی مستعد پرورش میگو شناسایی شده است گفت: خوشبختانه از این میزان بالغ بر ۲۵ هزار هکتار واگذار شده است(۱۵هزار هکتار در حال احداث و ۱۰ هزار هکتار در حال بهره برداری) و تاکنون برای بیش از سه هزار نفر اشتغال مستقیم و برای بیش از هفت هزار نفر نیز اشتغال غیر مستقیم ایجاد کرده است.
هنوز شبهات بسیاری در مورد واگذاری اراضی پرورش میگو در مجاور شهر بندرعباس، درست جایی که قرار است شهر جدید بندرعباس در آن ایجاد شود، مطرح است و این واگذاری ها که در دولت سابق به افراد خاصی صورت گرفته، هنوز جای ابهام فراوانی دارد. اراضی منحصربفردی که با توسعه شهر بندرعباس و ایجاد شهر جدید ساحلی در مجاورت بندرعباس شاهد ارزش یافتن گزاف آنها خواهیم بود.