به گزارش پایگاه خبری آوای شرجی نیوز، محمدمهدی برادران در حاشیه نشست با مدیرعامل شرکت فرآورده های شیلاتی بندرعباس در بندرعباس با اشاره به روند رو به رشد صادرات ایران از ابتدای شروع به کار دولت سیزدهم اظهار داشت: طی سال جاری برای نخستین بار شاهد بیشترین رشد تولید و اشتغال صنعتی و همچنین بیشترین رشد صادرات بودیم.
وی با بیان اینکه دولت برای توسعه صادرات و اشتغال صنعتی برنامههای گستردهای دارد و امیدواریم بتوانیم روند رشد کنونی را حفظ کنیم، افزود: به صورت سریع و مستمر به دنبال اقدامات جدید هستیم و چرا که امسال “رکورد اشتغال، تولید و صادرات” شکسته شده و انشاالله با تدابیر دولت سیزدهم این روند استمرار مییابد.
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت معدن و تجارت ادامه داد: در ماههای آینده باید افزایش تولید، ضمن تامین نیاز داخلی، در حوزه صادرات نیز شاهد جهش خواهیم بود.
وی در ادامه گفت به عنوان یکی از استانهای پیشرو در حوزه صادرات نام برد و تصریح کرد: جدای از حجم صادرات انجام شده از این استان، بالغ بر ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار صادرات خود استان بوده که عدد قابل توجهی است و این روند باید تداوم داشته باشد.
برادران افزود: تعداد واحدهای صنعتی استان کمتر از یک هزار واحد است اما ظرفیت واحدهای صنفی تولیدی در استان بالاست و در حدود ۷ هزار واحد است که با ساماندهی بهتر میتوان این واحدها را به واحدهای صنعتی تبدیل کنیم.
معاون صنایع عمومی وزارت صمت اذعان داشت: یکی از انتظارات وزیر صمت از استانها به ویژه شهرکهای صنعتی، این است که فرصتهایی را برای واحدهای صنفی تولیدی ایجاد کنند تا به شهرک صنعتی بپیوندند و از مزایای این شهرکها استفاده کنند.
برادران بیان داشت: با توجه به ظرفیت مناسبی که از حیث زمین و سایر امکانات در استان هرمزگان وجود دارد باید توسعه شهرکهای صنعتی در اولویت قرار گیرد.
برادران با اشاره به بازدید انجام شده از کارخانه تن بندرعباس تصریح کرد: همکاری خوبی با مجموعه صندوق بازنشستگی و همکارانمان در این هلدینگ وجود دارد و یکی از واحدهایی است که طرح توسعه آن میتواند انجام گیرد، لذا موافقت شد هم مجوزات برای محصولات جدید دنبال کنند و هم مشکلات حوزه تسهیلات بانکی حل و فصل شود.
وی بیان داشت: کنسرو به عنوان یک محصول مکمل محسوب میشود و مورد توجه اقشار مختلف جامعه و یک کالای سلامت محور است و درحال حاضر نیز رشد تولید در صنعت کنسرو بیانگر آن است که علیرغم کنترل قیمت ، اما رشد تولید حاصل شده است و شرکتها با سود اندک و تیراژ بالا توانسته اند به حیات خود ادامه دهند و حتی توسعه یابند.