• امروز : پنج شنبه - ۱ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024
4

ناامنی دانش آموزان روستای تیدر زیر سقف لرزان

  • کد خبر : 3091
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۱
ناامنی دانش آموزان روستای تیدر زیر سقف لرزان
دبستان فرسوده علامه حلی روستای تیدر در شهرستان بشاگرد که از سنگ و سیمان بنا شده و بیش از سه دهه قدمت دارد تهدیدی برای امنیت دانش‌آموزان است.

به گزارش پایگاه خبری آوای شرجی نیوز، مهیا نمودن فضاهای آموزشی مناسب و ایمن از وظایف حاکمیت و ضرورت‌های هر جامعه است تا دانش آموزان که آینده سازان کشور به شمار می‌روند، بتوانند با خیالی آسوده و فراغ بالا علم و دانش بیاموزند.

دبستان علامه حلی روستای تیدر که قریب به ۳۳ سال قدمت دارد و مصالح بکار رفته در آن سنگ و سیمان است هر لحظه امکان دارد که سقفش بر سر دانش آموزان و معلمان آوار شده و فاجعه بیافریند. والدین دانش آموزان این دبستان بارها به دهیاری و اعضای شورای اسلامی روستا مراجعه و بابت تحصیل فرزندانشان زیر سقف لرزان این مدرسه گلایه کرده‌اند.

مدرسه تیدر غیراستاندارد است

دهیاری و شورای اسلامی روستای تیدر نیز بارها پیرامون بررسی وضعیت مدرسه تخریبی و فرسوده و ناایمن علامه حلی با اداره آموزش و پرورش شهرستان بشاگرد، دفتر نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان هرمزگان نامه نگاری و مکاتبه کرده‌اند که تاکنون اثربخش نبوده است.

زهرا خوبیارپور، دهیار روستای تیدر به خبرنگار مهر گفت: ساختمان دبستان علامه حلی این روستا که قدمتی بیش از سه دهه دارد تخریبی و غیراستاندارد و سقف و دیوارهای آن را ترک برداشته است.

وی با اذعان به اینکه خطر ریزش سقف و دیوارهای این فضای آموزشی، امنیت معلمان و دانش آموزان را به مخاطره انداخته است، افزود: والدین دانش آموزان بارها به دهیاری و شورا مراجعه و نسبت به سقف لرزان این مدرسه گلایه کرده‌اند.

هرمزگان زلزله خیز است / مدرسه علامه تیدر در خطر ریزش

دهیار روستای تیدر بخش گوهران شهرستان بشاگرد عنوان کرد: مجموعه شورای اسلامی روستا و دهیاری بارها به مجموعه آموزش و پرورش شهرستان بشاگرد و اداره کل نوسازی مدارس استان هرمزگان رایزنی کرده‌اند اما متأسفانه تاکنون نتیجه بخش نبوده است.

وی با اشاره به قرار داشتن هرمزگان بر روی کمربند زلزله و سابقه وقوع زمین لرزه‌های شدید در بخش گوهران، تصریح کرد: بی توجهی مسئولان به زنگ خطر ساختمان فرسوده دبستان علامه حلی روستای تیدر می‌توانند عواقب زیان باری را به دنبال داشته باشد.

محمود بهرامی، رئیس شورای اسلامی روستای تیدر نیز گفت: این فضای آموزشی که سال ۱۳۶۸ به همت کمیته امداد امام خمینی (ره) و همکاری مردم روستا با استفاده از سنگ و سیمان احداث شد.

وی با بیان اینکه تنها برای احداث ستون‌ها و سقف سالن که بیش از ۱۵ سال قبل انجام شده از آجر و سیمان استفاده شده است، افزود: در حال حاضر دانش آموزان مقطع ابتدایی در فضای مربوط به متوسطه اول و دانش آموزان متوسطه اول در این مدرسه تخریبی مشغول تحصیل هستند.

رئیس شورای اسلامی روستای تیدر، تحصیل دانش آموزان در زیر سقف لرزان این فضای آموزشی را بسیار خطرناک دانست و افزود: با توجه به فقدان فضا برای تحصیل دانش آموزان نظیر کانکس، مدیریت و معلمان مدارس از روی اجبار تصمیم به برگزاری کلاس‌های درس در این فضا گرفته‌اند.

وی تصریح کرد: درس خواندن در شرایط نامناسب و غیراستاندارد دبستان علامه حلی، بروز مشکلاتی همچون افت تحصیلی، افسردگی و به تبع آن ترک تحصیل را به‌دنبال دارد.

علی زارعی، ولی دانش آموز عادل زارعی نیز از متولیان امر نسبت به بی توجهی به درخواست‌های شورا و دهیار روستا مبنی بر اهتمام جدی به احداث سازه مناسب و مقاوم برای دانش آموزان روستا گلایه کرد و گفت: سقف کلاس‌های این دبستان در حال فروریختن است.

محمد خوبیاری، ولی دانش آموز امیر حسین خوبیاری هم گفت: با توجه به مصالح به کار رفته در ساخت دبستان علامه حلی روستای تیدر و گذر ۳۳ ساله قدمت آن و ترک‌هایی که سقف و دیوارهای آن برداشته، هر لحظه امکان ریزش آن و دفن شدن فرزندانمان وجود دارد.

عدالت آموزشی، قصه جدیدی نیست و بارها از زبان مسئولان مربوطه شنیده‌ایم. اما در برخی از نقاط استان زرخیز هرمزگان این موضوع با واقعیت بسیار فاصله دارد و از این رو پیشنهاد می‌شود که عملیات تخریب دبستان غیراستاندارد علامه حلی روستای تیدر و احداث فضای آموزشی استاندارد و مقاوم باید هرچه سریع‌تر و به صورت جهادی و پیش از آنکه فاجعه‌ای رخ بدهد، آغاز شود.

گفتنی است؛ روستای تیدر بخش گوهران با ۸۶ خانوار و ۳۱۰ نفر جمعیت در ۳۹ کیلومتری سردشت مرکز شهرستان بشاگرد قرار دارد.

لینک کوتاه : https://www.avayesharjinews.ir/?p=3091

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
اخبار اداره کل بیمه سلامت هرمزگان، استاندار هرمزگان، استان هرمزگان، امام جمعه اهل سنت بندرعباس، امام جمعه بندرعباس بندرعباس تولید آهن اسفنجی، حادثه معدن طبس، حبیب بهادری، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده حسن آرمات، حمید باسره، حمید رجب پور، دکتر سلمان ضربی، دکتر علی علیزاده، ذبیح الله خدائیان راه آهن هرمزگان، رضا رفیعی، شاعر و غزلسرا، شرکت فولاد هرمزگان، شهردار بندرعباس، شیخ یوسف جمالی، عبادی زاده عطا الله معروفخانی، عطاالله معروفخانی، فرماندار بندرعباس، فولاد هرمزگان، فولاد کاوه جنوب کیش، قشم مجتمع کشتی‌سازی ایزوایکو، مخابرات منطقه هرمزگان، مدیر عامل شرکت آلومینیوم المهدی، مدیرعامل فولاد هرمزگان، مدیرعامل فولاد کاوه جنوب کیش، مدیر عامل مجتمع ایزوایکو، مدیرکل بیمه سلامت هرمزگان، مهدی دوستی مهدی دوستی، مهندس حسن هاشمی، هرمزگان هفته دفاع مقدس، پروین پشتکوهی، پیام تسلیت، کیومرث حسن پور، مدیرکل تعزیرات حکومتی هرمزگان،