• امروز : جمعه - ۲ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024
5

۲۵ هزار هکتار میگوی پرورشی در هرمزگان واگذار شده است

  • کد خبر : 6313
  • ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۷
۲۵ هزار هکتار میگوی پرورشی در هرمزگان واگذار شده است
 رییس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با اشاره به اینکه ۲۵ هزار هکتار میگوی پرورشی در استان واگذار شده است، گفت: تاکنون ۱۰ هزار هکتار از مزارع پرورش میگوی هرمزگان به بهره برداری رسیده و ۱۵ هزار هکتار آن نیز در حال ساخت است.

به گزارش پایگاه خبری آوای شرجی نیوز، عباس مویدی روز پنجشنبه در نشست بررسی مسائل و مشکلات بیمه مراکز تکثیر و مزارع پرورش میگو استان و اتحادیه آبزیان و تعاونی های سایت های پرورش میگو استان افزود: استان هرمزگان مستعد ۵۰ هزار هکتار اراضی پرورش میگو با ظرفیت تولید ۱۴ میلیون و ۴۰۰ قطعه است.

وی بیان کرد: در استان هرمزگان هم اکنون ۲۴ مرکز تکثیر با ظرفیت چهار میلیون و ۶۰ قطعه بچه میگو به مرحله بهره برداری رسیده و در حال تولید است و تولید میگوی استان سالانه بیش از ۲۶ هزار تن است.

رییس سازمان جهادکشاورزی هرمزگان، فعالیت های شیلاتی به ویژه پرورش میگو و ماهی را از محورهای توسعه و اشتغال ساحل نشینان دانست و بیان کرد: امید است با تلاش های در حال انجام شاهد تسهیل و ارتقای در تولیدات شیلاتی باشیم.

بیمه آبزیان باید به یک صنعت تبدیل شود

مدیرکل شیلات هرمزگان نیز در این نشست با اشاره به اهمیت بررسی مستمر مسائل و مشکلات مراکز تکثیر و پرورش میگو در راستای مرتفع سازی مشکلات و افزایش تعامل در راستای تولید پایدار گفت: بیمه آبزیان باید به یک صنعت تبدیل شود، در این صورت تمامی سرمایه گذاران می توانند به نحو احسن از آن سود ببرند که خوشبختانه گام های خوبی در این زمینه برداشته شده است.

مسعود بارانی افزود: برنامه ریزی هرچه بهتر تامین و تولید خوراک استاندارد و بهداشتی میگو، پیگیری تامین مولد خوب و با کیفیت و عاری از بیماری، پیگیری رعایت دستورالعمل های بهداشتی و فنی در مزرعه ها و مراکز تکثیر میگو توسط بخش خصوصی و ایجاد هماهنگی بیشتر بین تولیدکنندگان و دستگاه های متولی در جهت رفع موانع تولید از مهم‌ترین مورادی بوده که باید پیوسته پیگیری شود.

وی با اشاره به لزوم بررسی مشکلات بیمه مراکز تکثیر و پرورش میگو افزود: بیمه آبزیان باید به یک صنعت تبدیل شود، در این صورت تمامی سرمایه گذاران می توانند به نحو احسن از آن سود ببرند که خوشبختانه گام های خوبی در این زمینه برداشته شده است.

بارانی، بازنگری ظرفیت تولید مراکز تکثیر، تمدید پروانه بهره برداری مراکز تکثیر براساس ظرفیت جدید، برگزاری نشست های کمیته پایش با حضور حداکثری تعاونی‌ها، بازدیدهای مستمر از مراکز تکثیر و سایت های پرورش میگوی استان، استقرار نمایندگان بیمه توسط اتحادیه تولیدکنندگان و صادر کنندگان استان را از مهم‌ترین موضوع های مطرح شده در این نشست عنوان کرد.

لینک کوتاه : https://www.avayesharjinews.ir/?p=6313

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
اخبار اداره کل بیمه سلامت هرمزگان، استاندار هرمزگان، استان هرمزگان، امام جمعه اهل سنت بندرعباس، امام جمعه بندرعباس بندرعباس بیمه سلامت، تولید آهن اسفنجی، جعفر احسانی مهر، حادثه معدن طبس، حبیب بهادری، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده حسن آرمات، حمید باسره، حمید رجب پور، دکتر سلمان ضربی، دکتر علی علیزاده، ذبیح الله خدائیان راه آهن هرمزگان، رضا رفیعی، شرکت فولاد هرمزگان، شهردار بندرعباس، شیخ یوسف جمالی، عبادی زاده عطا الله معروفخانی، عطاالله معروفخانی، فرماندار بندرعباس، فولاد کاوه جنوب کیش، قشم مجتمع کشتی‌سازی ایزوایکو، مخابرات منطقه هرمزگان، مدیر عامل شرکت آلومینیوم المهدی، مدیرعامل فولاد هرمزگان، مدیر عامل مجتمع ایزوایکو، مدیرکل بیمه سلامت هرمزگان، منطقه شش انتقال گاز، مهدی دوستی مهدی دوستی، مهدی نوبانی، مهندس حسن هاشمی، هرمزگان هفته دفاع مقدس، پیام تسلیت، کیومرث حسن پور، مدیرکل تعزیرات حکومتی هرمزگان،