به گزارش پایگاه خبری آوای شرجی نیوز، با هدف محرومیت زدایی و ارائه خدمات دندانپزشکی به مردم مناطق کم برخوردار هرمزگان پس از استقرار و نصب تجهیزات گروه جهادی دندانپزشکی «قرارگاه مردم» در بندرعباس، بشاگرد ومیناب بیش از ۸۸ دندانپزشک دستیار و عوامل اجرایی پای کار آمدند.
این قرارگاه به دستور دوستی استاندار هرمزگان و با همراهی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، کمیته امداد و تامین اجتماعی از اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ شروع به کار کرد و بیش از ۱۳۰ هزار مورد خدمات دندان پزشکی به محرومین منطقه ارائه شد.
دکتر غلامعلی جاودان رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این خصوص گفت: حرکتها و اردوهای جهادی در بحث بهداشت و درمان یکی از کارهای خوبی است که در حال انجام است و تا به امروزه در این دولت ۳۳ اردوی جهادی در شهرستان های مختلف مانند میناب، بشاگرد، ابوموسی و… بندرعباس صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه روزانه حدود ۱۰۰ نفر از افراد در این بیمارستان صحرایی خدمت درمانی دریافت می کنند افزود: در این دوره تیم ۴۵ نفری دندانپزشکی از شهرستانهای مختلف از جمله تهران حضور دارند و پس از شناسایی افراد نیازمند در مناطق خاصی از شهر، اقدام به درمان دهان و دندان می کنند.
دکنر جاودان این را تاکید کرد: همزمان با این طرح، ۴۳ نفر از دندانپزشکان جهادی در بنذرک میناب و گافر بشاگرد حضور یافتند و ترجیحا در امر دندانپزشکی مشغول به فعالیت هستند. تامین منابع مالی این طرح ها نیز از محل مسئولیت های اجتماعی توسط مجموع صنایع صورت می گیرد.
محمدرضا مهری دبیر قرارگاه مردم و مشاور استاندار هرمزگان در امور پزشکی در این مورد گفت: “قرارگاه مردم” با توجه به درخواستهای متعدد مردم استان مبنی بر گران بودن خدمت پزشکی خصوصا دندانپزشکی و درخواستهای متعددی که مسئولین استان داشتند برای حل این معضل سیاستمداران استان به خصوص نماینده عالی دولت استاندار هرمزگان تصمیماتی مبنی بر تشکیل پویشی به نام قرارگاه مردم گرفتند.
وی با بیان اینکه تلاش استاندار کمک به مردمان ضعیف و کم برخوردار از طریق توانایی دستگاه های مختلف دولتی بود ادامه داد: از ابتدای اردیبهشت سال گذشته قرارگاه مردم تشکیل و در روستای باغ بالای قشم سپس جزیره هرمز، ابوموسی مستقر شده و بعد از آن به سمت شرق استان از جمله منطقه سندرک میناب و بشاگرد و سیریک اعزام شدند.
مهری تصریح کرد: این اردو جهادی راهی شمال استان در کوهشا و سرگز احمدی شدند و پس از خدمات رسانی در سمت غرب استان از جمله چارک وپارسیان و لنگه تحت پوشش قرار دادند.
وی با بیان اینکه اردوی جهادی پس از عبور از غرب و شرق و شمال استان به بندرعباس آمدند؛ گفت: پس از ایجاد بیمارستان صحرایی در شهرک پیامبر اعظم با اعتبار کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان با همکاری کمیته امداد، دانشگاه علوم پزشکی استان مردم مناطق کم برخوردار نیازمند درمان دندانپزشکی شامل دهک های یک تا پنجم شناسایی شدند و هم اکنون دندانپزشکان و کادر درمانی مشغول خدمت هستند.
مهری یکی از مهم ترین برنامه های این مجموعه را پوشش حداقل نیمی از مردم دهک های پایین دانست و مخارج استفاده شده خدمات مربوط به پزشکان و کادر درمان را حدود ۳ میلیارد تومان دانست که از محل مسئولیت های اجتماعی صنایع استان تزریق شده است.
حدود ۴۵ نفر از نیروهای دندانپزشک در این گردهمایی به مردم خدمات دندانپزشکی ارایه می دهند. این خدمات شامل معاینه دهان و دندان و فک، جرم گیری و بروساژ، جراحی دندان، جراحی مینور دهان و دندان، ترمیم و درمان ریشه، جراحی دندان شیری، ترمیم دندان شیری، پالپوتومی و پالپکتومی، روکش استنلس استیل، رادیوگرافی دندان و توزیع داروی رایگان می باشد که این خدمات درمانی به مردم ارائه می شود.