حسینی خاطرنشان کرد: طی یکسال اخیر، تمهیدات و زیرساخت های سخت افزاری و نرم افزاری لازم برای رقم خوردن یک انقلاب زیست محیطی در این کارخانه فراهم شده است.
وی تصریح کرد: مجتمع SKS به عنوان نخستین کارخانه مستقر در منطقه صنعتی غرب بندرعباس محسوب می شود که «خانه محیط زیست» را در مجموعه خود راه اندازی کرده است.
مدیرعامل فولاد کاوه جنوب کیش در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح بزرگترین برنامه اقدام محیط زیستی حوزه مسوولیت اجتماعی این شرکت اشاره کرد و گفت: طی چهار فصل سال جاری که به نام «مهارم تورم و رشد تولید» نامگذاری شده، تلاش کردیم با عبور از بحران برق و گاز و انرژی و تحریم ها، با ثبت رکوردشکنی متعدد در تولید آهن اسفنجی و شمش بیلت، با پویش ملی یک میلیارد درخت و همچنین طرح سه میلیون درختکاری جامعه کار و تولید با شعار هم عهدی سبز با سیدالشهدای مقاومت سردار حاج قاسم سلیمانی نیز مشارکت داوطلبانه ای داشته باشیم.
وی با اعلام خبر الحاق ۱۰۰هکتار جنگل اکوسیستم ساز جدید «حرا» به ذخیره گاه دریایی هرمزگان، گفت: در هفته منابع طبیعی و درختکاری، ۱۰۰هزار نهال درخت دریازیست حرا را در دو پهنه ساحلی ۵۰ هکتاری از سواحل بندر بوستانو و روستای گچین پایین، دریاکرانه سبزآبی برای بهره مندی مستقیم هزاران نفر از اعضای جامعه محلی و حتی گردشگران ایجاد کردیم.
حسینی تعامل سازنده و همدلانه فولاد کاوه جنوب کیش با دو سازمان منابع طبیعی و محیط زیست در استان هرمزگان را از جمله اقدامات ابتکاری این شرکت در حوزه مشارکت داوطلبانه با هدف تحقق رویکرد تحول گرایانه و انقلاب زیست محیطی SKS برشمرد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: علاوه بر تامین اکسیژن تمام بیمارستان های استان به عنوان یک عنصر حیاتی در مراکز مراقبت های ویژه از بیماران، با کاشت درختان شگفت انگیز حرا در حوزه برنامه جهانی کربن زدایی، مبارزه با بحران تغییر اقلیم و تامین اکسیژن زیست بوم روستاهای همجوار با منطقه صنعتی غرب بندرعباس نیز گام برداشته ایم تا هم بخشی از آلام انسانی را کاهش داده و از سوی دیگر، معیشت جوامع محلی ساحل نشین همجوار صنایع را با مدل های نوین «نوآوری اجتماعی» و «اقتصاد کم کربن» توسعه دهیم.