به گزارش پایگاه خبری آوای شرجی نیوز، رستم گورانی مدیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم امروز با اعلام این خبر بیان داشت: گردشگری خوراک یکی از جنبه های مهم گردشگری در جزیره قشم محسوب می شود که مورد توجه گردشگران قرار گرفته است.
وی ادامه داد: اقامتگاه های بومگردی جزیره یکی از مهمترین مکان هایی است که گردشگران در آن با فرهنگ بومی از جمله غذاهای سنتی جزیره آشنا می شوند و ارتباط برقرار می کنند.
به گفته گورانی، کتاب «این سفره سیال است، مثل دریا» نیز به معرفی آداب و آیین مربوط به غذا و سرو غذا در فرهنگ بومی جزیره می پردازد و این کتاب به منظور حمایت از پژوهشگران و نویسندگان جزیره رونمایی شد.
بنابراین گزارش، آیین رونمایی کتاب “این سفره سیال است، مثل دریا” با حضور جمعی از دوستداران فرهنگ و هنر جزیره در سالن اجتماعات روستای گردشگری سهیلی برگزار شد.