به گزارش پایگاه خبری آوای شرجی نیوز، همزمان با دهه مبارک فجر ۳۳ پروژه طرح بهداشتی – درمانی در استان هرمزگان به بهرهبرداری رسید. سفره دوروزه «آیتالله سید ابراهیم رئیسی» رئیسجمهور و «دکتر بهرام عیناللهی» وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به هرمزگان، بیمارستان فوقتخصصی بندرعباس و بیمارستان فاریابی بستک به ارزش ۶ هزار و ۳۰۰ میلیار ریال به بهره برداری رسید.
وزیر بهداشت گفت:۲۴ پروژه بهداشتی شامل ۱۵ خانه بهداشت، ۶ مرکز جامع سلامت، یک آموزشگاه بهورززی، دو پایگاه سلامت به بهره برداری رسیده است.
وی خاطر نشان کرد: در حوزه سلامت به جز ۲ بیمارستان (فوق تخصصی کودکان بندرعباس و فارابی بستک) ۳۲ خانه بهداشت در روستاها که بهداشت مقدم بر درمان است فعال شده است، کار بسیار ارزشمند آن است که برای هزار تخت بیمارستانی برنامه ریزی شده که در ۳ بیمارستان که در دست تکمیل شدن است و تا چند ماه آینده و حداکثر در سال آینده بهره برداری آغاز خواهد شد که نیاز ما به تخت بیمارستانی در استان هرمزگان نداشته باشیم. به گفته وزیر بهداشت، هرمزگان توانسته در حوزه بهداشت و درمان با تلاش جهادی و شبانه روزی دانشگاه علوم پزشکی استان رکورد بی سابقه در افتتاح ۳۳ طرح حوزه سلامت به ثبت برساند.
افتتاح دومین پایگاه هوایی بال ثابت اورژانس کشور در بندرعباس
وزیر بهداشت در بدو ورود دومین پایگاه هوایی بال ثابت اورژانس در بندرعباس افتتاح کرد. هواپیمای مورداستفاده در این پایگاه از نوع هواپیمای توربو کماندر بوده که ظرفیت حمل یک بیمار بهصورت خوابیده و ۷ نفر از جمله خلبان و کادر درمان را دارد. محدوده عملیاتی این پایگاه استانهای جنوبی کشور است. این پایگاه هوایی بال ثابت بهصورت پایلوت در جنوب کشور با همکاری چندجانبه دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و سازمان اورژانس کشور، هواپیمایی فراجا و استانداری هرمزگان انجام شده است.
وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: یکی از ویژگی مهم این هواپیما که دارای تمام تجهیزات پزشکی پیشرفته است میتواند همراه با تکنسین که در هواپیما قرار میگیرد اتاق مراقبت سیار و آی سیو سیار باشد.
افتتاح بیمارستان فاریابی بستک
وزیر بهداشت در ادامه مرکز خدمات جامع سلامت شهری و پایگاه سلامت غیر ضمیمه شهری بستک افتتاح شد.۴ پرووژه با اعتبار بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان با زیربنا ۴ هزار و ۳۰۰ متر مربع و ظرفت ۷۸ کلینک ویژه جمعا ۱۴۲ تخت ازسال ۱۳۹۶ شروع شده و اعتباری بالغ بر ۱۳۰ میلیار تومان توسط خیر بنا ساخته شده است.
وزیر بهداشت در ادامه گفت: ۱۰ واحد منازل متخصصین در بستک با زیربنای ۱۰۰۰ متر مربع با اعتبار ۲۰ میلیار تومان توسط دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است.
دکتر بهرام عیناللهی بیان کرد: یکی دیگر از کارهای خوب بهداشت درمان، مجتمع آموزش عالی سلامت با زیربنا ۱۱۵۰ متر مربع با اعتباری بالغ بر ۲۲ میلیارد تومان اکنون دربستک سه رشته از رشته های کاردانی تربیت می کند که این هم توسط خیربنا شده و تجهیزات آن هم توسط علوم پزشکی انجام شده است.
افتتاح بیمارستان فوقتخصصی کودکان بندرعباس با حضور رئیسجمهور
با حضور ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور انقلاب اسلامی، ساختمان جدید بیمارستان فوقتخصصی کودکان بندرعباس با ظرفیت ۱۱۲ تخت به بهرهبرداری رسید. عملیات اجرایی بیمارستان فوقتخصصی کودکان بندرعباس در سال ۱۴۰۰ و با همکاری پالایشگاه نفت بندرعباس در راستای ایفای مسئولیتهای اجتماعی آغاز و در سال ۱۴۰۲ به دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تحویل داده شد.
با تأکید ریاست محترم جمهور در زمینه توسعه درمان و آموزش پزشکی، این بیمارستان طی ۲ سال تکمیل شد. عملیات اجرایی و تجهیز پروژه با هزینهای بالغ بر ۵ هزار میلیارد ریال به اتمام رسید و دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان برای تأمین تجهیزات پزشکی و اداری حدود ۲ هزار میلیارد ریال هزینهکرد. بیمارستان مدرن و مجهز فوقتخصصی کودکان بندرعباس با زیربنای ۹۵۰۰ مترمربع در ۵ طبقه با ظرفیت ۱۱۲ تخت آماده بهرهبرداری است. این بیمارستان دارای امکاناتی در تراز استانداردهای جهانی ازجمله: بخشهای اتاق عمل، مراقبتهای ویژه نوزادان و کودکان، بخشهای بستری داخلی، جراحی اتاق عمل، عفونی، ریه، خون، سرطان، نورولوژی، قلب، تصویربرداری، رادیولوژی، سونوگرافی، سیتیاسکن، آزمایشگاه و اورژانس است. در این بیمارستان ۱۹۱ پرستار و ۵۰ پزشک به کودکان بیمار ارائه خدمت میکنند. بیمارستان فوقتخصصی کودکان بندرعباس آمادگی پذیرش بیماران را از تمام شهرهای همجوار، جنوب کشور و کشورهای حاشیه خلیجفارس دارد.
بازدید رئیس سازمان انرژی اتمی و معاون درمان وزیر بهداشت از بیمارستان امام سجاد (ع) سیریک
همزمان با آغاز دهه فجر و ورود ریاستجمهوری به استان، محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی، دکتر سعید کریمی معاون درمان وزیر بهداشت به همراه، دکتر منوچهر کمالی معاون درمان، مدیران و کارشناسان معاونت درمان دانشگاه از بیمارستان امام سجاد (ع) بازدید نموند. دکتر سعید کریمی ضمن بازدید از بخشهای مختلف بیمارستان، چالشهای موجود کادر بهداشت و درمان شهرستان را جهت طرح در جلسه هیئت دولت مورد بررسی قرارداد.
بازدید معاون حقوقی و درمان وزارت بهداشت از بیمارستان امام علی (ع) رودان
همزمان با سفر رئیسجمهور و هیئت دولت به استان هرمزگان، دکتر حمید جماالدینی معاون حقوقی و دکتر سعید کریمی معاون درمان وزارت بهداشت از بیمارستان امام علی (ع) رودان بازدید کردند. طی این بازدید که بهاتفاق دکتر منوچهر کمالی معاون درمان، دکتر عبدالجبار ذاکری معاون بهداشتی استان، دکتر ابراهیم خواجه رئیس بیمارستان، دکتر علیمراد رئیس شبکه بهداشت، فرماندار و نماینده حوزه شرق استان بود. بخشهای بستری، اورژانس، دیالیز، سیتیاسکن و آزمایشگاه مورد بازدید قرار گرفتند. دکتر جماالدینی ضمن بازدید از بخشها با بیماران گفتوگو کردند و از میزان رسیدگی به آنها مطلع شدند. دکتر کریمی نیز ضمن مشاهده روند اجرای خدمات درمانی در بیمارستان از تلاش همکاران تقدیر کرده و دستورات لازم را جهت برطرفسازی کمبودها صادر کردند.
بازدید وزیر بهداشت از پروژه بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی میناب
وزیر بهداشت در آستانه سفر رئیسجمهور و اعضای دولت به استان هرمزگان، از پیشرفت پروژه بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی میناب بازدید کرد. دکتر بهرام عیناللهی در حاشیه این بازدید با اشاره به پیشرفت قابلتوجه این پروژه در دولت مردمی و اختصاص منابع مالی در مصوبات اولین سفر رئیسجمهور به هرمزگان، گفت: خوشبختانه منابع خوبی نیز در مصوبات دور دوم سفر رئیسجمهور برای این پروژه در نظر گرفته شده است. وی با بیان اینکه پیشرفت پروژه بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی میناب در ابتدای دولت مردمی، حدود ۲۵ درصد بود، گفت: در حال حاضر این پروژه به پیشرفت حدود ۷۰ درصدی رسیده و مقرر شده تا شهریورماه سال آینده و در هفته دولت، تکمیل و افتتاح شود. وزیر بهداشت بر تأمین و نصب بهموقع دستگاهها و تجهیزات پزشکی این بیمارستان در ماههای آینده تأکید کرد و نقش این بیمارستان در ارائه خدمات به مردم شرق استان هرمزگان را مهم ارزیابی کرد. گفتنی است این پروژه در زمینی به مساحت ۴۲ هزار مترمربع و زیر بنای ۱۸ هزار و ۵۰۰ مترمربع در ۵ طبقه در حال ساخت است.
تخصیص پنج هزار و چهارصد و دوازده میلیارد ریال جهت تجهیزات بیمارستانی استان به همت دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از اختصاص پنج هزار و چهارصد و دوازده میلیارد ریال جهت تجهیزات بیمارستانی استان هرمزگان از سال ۱۴۰۰ لغایت ۱۴۰۲ خبر داد. دکتر غلامعلی جاودان در ادامه بهاختصار تجهیزات بیمارستانهای استان را به شرح ذیل عنوان کرد، تجهیزات بیمارستان رودان به ارزش ۲۰۳ میلیارد و ۸۱۰ میلیون ریال، تجهیزات بیمارستان شریعتی به ارزش ۲۵۷ میلیارد و ۹۶۵ میلیون ریال تجهیزات شهرستان حاجیآباد به ارزش ۲۳۳ میلیارد و ۵۰۵ میلیون ریال تجهیزات شهرستان میناب به ارزش ۳۰۳ میلیارد و ۶۰۹ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال تجهیزات ابوموسی به ارزش ۶۴ میلیارد و ۱۹۰ میلیون ریال تجهیزات بندر خمیر به ارزش ۶۲ میلیارد و ۱۸۰ میلیون ریال تجهیزات جاسک به ارزش ۲۰۳ میلیارد و ۸۳۵ میلیون ریال تجهیزات بندر لنگه به ارزش ۲۰۶ میلیارد و ۳۲۰ میلیون ریال تجهیزات پارسیان به ارزش ۵۳۳ میلیارد و ۴۵۵ میلیون ریال تجهیزات بستک به ارزش ۲۷۴ میلیارد و ۴۹۰ میلیون ریال، تجهیزات شهرستان سیریک را به ارزش ۱۱۶ میلیارد و ۹۵۲ میلیون ریال، تجهیزات بیمارستان کودکان به ارزش ۶۱۸ میلیارد و ۷۷۱ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال، تجهیزات شهرستان بشاگرد به ارزش ۲۱ میلیارد و ۷۶۰ میلیون ریال خریداری و تحویل شده است.
نگرش وزیر بهداشت کشور در مورد جامع سلامت هرمزگان
یکی از مراکز خدمات جامع سلامت که در کشور بینظیر بود با استاندارهای لازم همه مراکز بهداشتی توسط خیر انجام شد. ارتفاع دو دانشکده علوم پزشکی، بندر لنگه و میناب که توانسته بسیاری از نیاز استان حل کند.در این مدت دو سال ونیم دولت مردمی ۱۹۰ بهداشتی و درمانی راه اندازی شده سه مرکز ناباروری پذیرش دانشجوی بین اللملی اکنون ۱۳۰ دانشجو در حال تحصیل هستند، پایگاه مراقبت مرزی حدود ۱۲ مرکز بوده که ۲۰ مرکز ارتقا داده است ۸۵ دستگاه بهداشتی پیشرفته از قبیل ام ار آی، سی تی اسکن و .. در کل استان توزیع شده است.وزیر بهداشت در پایان از همکاری استاندار و رئیس دانشگاه علوم پزشکی و دیگر مسئولین تشکر کردند و جامع سلامت هرمزگان را در کشور بینظیر دانستند امیدوار شد الگو در کشور باشد.