به گزارش پایگاه خبری آوای شرجی نیوز، عبدالجبار ذاکری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: فرد فوت شده آقای ۷۰ ساله دیر به مرکز خدمات بهداشتی مراجعه کرده و این بیماری باعث مرگ وی شد.
وی گفت: همچنین تاکنون ۱۱ مورد مشکوک به بیماری تب گریمه کنگو در استان شناسایی شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: رودان، میناب، بندرعباس، قشم و جاسک از مناطقی هستند که این بیماری در آنها دیده شده است.
ذاکری گفت: عامل تب کریمه کنگو کنه است و این بیماری علاوه بر تب شدید باعث کبودی و خون ریزی شدید بینی بر اثر بروز اختلالات انعقادی شده و در برخی موارد موجب مرگ میشود.
ذاکری افزود: افرادی که با دام سر و کار دارند یا به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند و همچنین خونابهها نیز به طریق بهداشتی دفع شود.
وی افزود: مردم به منظور پیشگیری از بروز و شیوع بیماریهای قابل انتقال بین انسان و حیوان، خرید گوشت را ۲۴ ساعت پیش از مصرف در دمای یخچال نگهداری کنند و از خرید گوشتهایی که خارج از نظارت شبکه سازمان دامپزشکی ذبح و عرضه شده، خودداری کنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: همچنین جگر و سایر امعاء و احشای دام، پس از ۴۸ ساعت نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد استفاده شود.
مردم به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است، ذبح و مصرف نکنند.