به گزارش پایگاه خبری آوای شرجی نیوز؛ در این جوابیه آمده است:
دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان با توجه به وظایفی که برعهده دارد، همواره درجهت خدمترسانی به مردم عزیز استان و ارتقای سطح بهداشت و درمان هرمزگان تلاش میکند.
لذا باتوجه به سخنان یکی از اعضای شورای شهر، بر خود لازم میدانیم جهت تنویر افکار عمومی درمورد انتقادات مطرح شده، توضیحاتی ارائه کنیم:
در سطح شهر بندرعباس، سه دستگاه MRI در بیمارستانهای شهید محمدی، تامین اجتماعی و صاحبالزمان به مردم خدمت ارائه میکنند.
باتوجه به خرابی MRI بیمارستان صاحبالزمان و اقدام برای تعمیرات لازم، درحال حاضر ۲دستگاه MRI به بیماران خدمات ارائه میکنند؛ ضمن آنکه MRI بیمارستان صاحبالزمان تا یک ماه آینده به چرخه خدمترسانی برمیگردد.
همچنین با راهاندازی بیمارستان سیدالشهدا، یک دستگاه MRI دیگر نیز در شهر بندرعباس به این چرخه اضافه خواهد شد.
بهطورکلی در بخش مرکزی استان، سه دستگاه MRI در شهر بندرعباس وجود دارد.
لازم به ذکر است که حسب نیاز استان در طی یک سال گذشته سه دستگاهMRI به چرخه درمان استان هرمزگان اضافه شده است. یک دستگاه MRI در بیمارستان قشم نصب شده است که به محض اتمام فرآیندهای نرمافزاری، به چرخه خدمت اضافه میشود.
در حال حاضر در شرق استان، MRI بیمارستان حضرت ابوالفضل (ع) میناب و در غرب استان ۲ دستگاه MRI در بیمارستان شهدای بندرلنگه و بیمارستان رستمانی پارسیان در حال کار هستند.
با توجه به مسئله مسافرپذیر بودن این استان خصوصا در نیمه دوم سال و فروردینماه و افزایش حجم خدمات بهداشتی و درمانی قطعا اضافه شدن یک دستگاه MRI دیگر در این شهر در ارتقا و تسریع ارائه خدمات تاثیرگذار است که لازم است تمهیدات لازم و تامین اعتبار توسط وزارت مطبوع یا از طریق مسئولیت اجتماعی صنایع یا همکاری خیرین سلامت صورت گیرد.
مسئله کمبود آمبولانس، مسئلهای کشوری است، با این حال در شهرستان بندرعباس، ۵ پایگاه اورژانس شهری، ۸ پایگاه اورژانس جادهای، یک پایگاه اورژانس بال ثابت هوایی، یک بالگرد اورژانس، یک آمبولانس دریایی مسیر تردد هرمز-بندرعباس، ۱۳ دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس و ۲ دستگاه موتورلانس وجود دارد.
باتوجه به وجود پزشکان حاذق و توانمند در هرمزگان و همچنین توسعه و تجهیز بیمارستانهای استان، مردم عزیز میتوانند روند درمانی خود را درون استان پیگیری کنند و جز در مواردی خاص نیازی به اعزام بیمار به سایر استانها وجود ندارد؛ چنانکه از استانهای همجوار نیز برخی بیماران برای درمان به هرمزگان مراجعه میکنند.
لازم به ذکر است؛ مسئله جوانی جمعیت از مسائل حیاتی کشور است دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز به عنوان یکی از اعضای قرارگاه جوانی جمعیت استان زیر نظر مدیریت ارشد استان در این راستا تلاش نموده و اقدامات بسیاری در زمینههای مختلف برای جوانی جمعیت صورت گرفته است. در بحث باروری و کمک به زوجهای نابارور توفیقات زیادی داشتیم، از جمله در میناب و در بندرلنگه خدمات تخصصی ناباروری و در شهر بندرعباس مرکز درمان فوق تخصصی نازایی در بیمارستان پیامبر اعظم (ص) راهاندازی گردید که در آنها خدمات با تعرفه دولتی ارائه میشود و تاکنون تعداد زیادی زوجهای نابارور در این مراکز شناسایی شدهاند و تحت درمان هستند و خبر خوب آنکه تعدادی از این عزیزان نیز صاحب فرزند شدند.
طراحی عروسکهای «دادا و کاکا» و کلنگزنی پارکی با این نام در شهر بندرعباس ازجمله اقدامات فرهنگی و رفاهی در این زمینه میباشد.
دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در حوزه بهداشت و درمان وظایف متعددی برعهده دارد و انجام وظیفه در تمامی حوزهها در حال انجام است.
مسئله مهم آنکه با توجه به همه مشکلات و کمبودهای موجود پرسنل خدوم دانشگاه علوم پزشکی استان با تمام توان تلاش میکنند که علی رغم محدودیت امکانات به مردم عزیز استان ارائه خدمت نمایند.
و از آنجاکه سلامتی یک حق همگانی و نیاز یکایک انسانهاست شایسته است بخشهای خصوصی و سایر سازمانها برای تامین نیاز درمانی مردم در کنار دانشگاه علوم پزشکی فعالیت کنند و دانشگاه ضمن همکاری کامل از هرگونه فعالیت در این زمینه حمایت میکند.
در خاتمه از حمایتهای مدیریت ارشد استان، امام جمعه، نمایندگان محترم مجلس و شورا و سایر مسئولین که در ارتقا و توسعه خدمات سلامت در این استان همواره پای کار بوده و دانشگاه علوم پزشکی را با نظرات و کمکهای خود حمایت نمودهاند کمال تشکر و قدردانی را داریم.
مدیریت روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان