• امروز : جمعه - ۱۸ آبان - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 8 November - 2024
3
رونق اقتصادی با بزرگ‌ترین نخلستان خرما در دشت پلپلک

بشاگرد به نخلستان مجول دنیا تبدیل می‌شود!

  • کد خبر : 14866
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۲
بشاگرد به نخلستان مجول دنیا تبدیل می‌شود!
بزرگ‌ترین نخلستان مجول دنیا در دشت پلپلک بشاگرد در حال شکل‌گیری است؛ پروژه‌ای که با کاشت ۶۳ هزار نهال و ایجاد ۴۰۰ شغل محلی، نه تنها رونق اقتصادی را به این منطقه محروم می‌آورد، بلکه چشم‌انداز صادرات خرمای مجول را نیز روشن می‌کند

به گزارش پایگاه خبری آوای شرجی نیوز؛ در دشت پلپلک بشاگرد، بزرگ‌ترین نخلستان مجول دنیا در حال شکل‌گیری است که می‌تواند به یکی از مهم‌ترین پروژه‌های اقتصادی استان هرمزگان تبدیل شود. این پروژه با هدف کشت نهال‌های مجول، به‌عنوان یکی از باکیفیت‌ترین انواع خرما در جهان، آغاز شده و به‌طور جدی به توسعه اقتصادی و اشتغال‌زایی در این منطقه محروم کمک خواهد کرد.
در حال حاضر، ۲ هزار هکتار از اراضی دشت پلپلک برای کاشت نهال‌های مجول آماده شده است. تاکنون ۴۰۰ هکتار از این اراضی زیر کشت رفته و ۶۳ هزار اصله نهال در این منطقه کاشته شده است. این پروژه با استفاده از آب سد جگین که سال‌ها به دلیل کمبود منابع آبی بی‌استفاده مانده بود، امکان‌پذیر شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، عباس مویدی، در این خصوص اظهار داشت: “این طرح نه تنها به کشت و برداشت خرما کمک می‌کند، بلکه برای ۴۰۰ نیروی محلی شغل ایجاد کرده است.” وی بر اهمیت این پروژه در زمینه محرومیت‌زدایی و پیشرفت اقتصادی منطقه تأکید کرد و افزود که کشت مجول به عنوان یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان محسوب می‌شود.
مهندس مویدی همچنین اشاره کرد که نهال‌های مجول تا سه سال آینده به بار می‌نشینند و پیش‌بینی می‌شود که پس از پنج سال، محصولاتی برای صادرات در دسترس قرار گیرد. “با توجه به قیمت جهانی خرمای مجول که حدود ۱۰ دلار معادل بیش از پنج میلیون ریال است، این محصول می‌تواند نقش مهمی در بازارهای جهانی ایفا کند.”
این پروژه به‌صورت کاملاً مکانیزه اجرا می‌شود و در هر هکتار حدود ۱۶۰ اصله نهال کشت شده است. برآوردها نشان می‌دهد که بیش از ۳۷ هزار تن محصول از نخلستان‌های منطقه پلپلک برداشت خواهد شد که هدف اصلی آن صادرات است.
ایجاد بزرگ‌ترین نخلستان مجول دنیا در بشاگرد تنها یک پروژه کشاورزی نیست؛ بلکه حرکتی است در راستای توسعه پایدار، اشتغال‌زایی و رونق اقتصادی در یکی از دورافتاده‌ترین مناطق استان هرمزگان. با حمایت‌های بیشتر و برنامه‌ریزی دقیق، این طرح می‌تواند به الگویی برای دیگر مناطق کشور تبدیل شود.

لینک کوتاه : https://www.avayesharjinews.ir/?p=14866

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
آغاز سال تحصیلی، اخبار اخبار هرمزگان اداره کل بیمه سلامت هرمزگان، استاندار هرمزگان، امام جمعه اهل سنت بندرعباس، امام جمعه بندرعباس بندرعباس جزیره کیش، جشنواره مهرپوز، جعفر احسانی مهر، حادثه معدن طبس، حبیب بهادری، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده خلیج فارس دارندگان درگاه پرداخت، دارندگان دستگاه کارتخوان، دکتر سلمان ضربی، دکتر علی علیزاده، ذبیح الله خدائیان رضا رفیعی، رییس فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام، سرکار خانم فاطمه جراره، شهردار بندرعباس، شیخ یوسف جمالی، صنعت دریایی، عطا الله معروفخانی، عطاالله معروفخانی، فرماندار بندرعباس، فولاد هرمزگان، قشم مجتمع کشتی‌سازی ایزوایکو، مخابرات هرمزگان،ict،مهدی حیدری،ارتباطات و فناوری اطلاعات،هرمزگان،بندرعباس مدیرعامل ایزوایکو، مدیرعامل فولاد هرمزگان، مدیرعامل فولاد کاوه جنوب کیش، مدیر عامل مجتمع ایزوایکو، مدیرکل بیمه سلامت هرمزگان، منطقه شش انتقال گاز، مهدی دوستی نماینده مردم هرمزگان، هرمزگان هفته دفاع مقدس، پروین پشتکوهی، پیام تسلیت،