• امروز : پنج شنبه - ۱ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 21 November - 2024
4

طرح افزایش تولید محصول با روش به‌زراعی و رعایت الگوی کشت در هرمزگان اجرایی شد

  • کد خبر : 1655
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۶
طرح افزایش تولید محصول با روش به‌زراعی و رعایت الگوی کشت در هرمزگان اجرایی شد
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان میزان سطح زیرکشت محصولات زراعی این استان را ۷۸ هزار هکتار عنوان کرد و گفت: در برنامه سال جدید با اجرای الگوی کشت و روش به‌زراعی، تولید محصولاتمان را در واحد سطح افزایش داده و امنیت غذایی استان و کشور را تامین می‌کنیم.

به گزارش پایگاه خبری آوای شرجی نیوز، سید رضا امیرزاده با بیان اینکه ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار تُن از محصولات تولیدی کشاورزی هرمزگان به بخش زراعی اختصاص دارد که در برنامه سال جدید باتوجه به افزایش عملکرد در واحد سطح باید بتوانیم به ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تُن تولید برسانیم.

وی بیان کرد: استان هرمزگان دارای ۳۱ نوع محصول زراعی در ۷۸ هزار هکتار است که حدود ۴۸ هزار هکتار آن به سبزی و صیفی و ۳۰ هکتار نیز به کشت‌های صنعتی، غلات، علوفه و کلزا اختصاص دارد.

مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان با اشاره به اینکه باتوجه به شرایط آبی و هوایی استان، تقریبا در هر ۱۲ ماه سال کشت و زرع در این منطقه جنوبی انجام می‌شود، اظهار کرد: الگوی کشت یکی از برنامه های مهم زراعی در استان است که باید براساس ابلاغ وزراتخانه و تعریفی که در استان شده، این الگوی کشت را اجرا می‌کنیم تا هم بتوانیم برنامه تولید کشوری را داشته باشیم و هم کشاورازن ما از لحاظ اقتصادی، تولید داشته باشند و امنیت غذایی کشور را تامین کنیم.

امیرزاده یادآور شد: مساله بعدی در بخش زراعی افزایش عملکرد در واحد سطح است که باید با روش به‌زراعی و آموزش هایی که از سوی عوامل پشتبیانی و کارشناسان مرکز جهاد کشاورزی از طریق مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی با کمک نظام مهندسی انجام می‌شود عملکردهایمان را در واحد سطح بالا برده و این مسیر به زراعی، خدمات کاشت، داشت و برداشت در اختیار کشاورزان قرار دهیم.

وی ادامه داد: باتوجه به این ۲ موضوع الگوی کشت و به‌زرعی، صرفه جویی در مصرف آب در استان هرمزگان نیز برای ما ملاکی بسیار مهمی است که بیشتر کشت در استان به‌ویژه در کشت های سبزی و صیفی ما به صورت نشایی است که ۲ تا سه برابر آبیاری، کمتر آب مصرف می شود و همچنین با آبیاری تحت فشاری که در استان افزون بر ۹۰ درصد محصولات مان به صورت تحت فشار است، صرفه جویی ویژه ای در مصرف آب داریم.

وی اضافه کرد: بیشتر محصولات به‌ویژه سیزی و صیفی که حدود ۴۸ هزار هکتار در سطح استان هرمزگان را دربرمی گیرد، به صورت نشایی بوده و در برآورد انجام شده، افزون بر ۲۵ میلیون مترمکعب باتوجه به ۲ تا سه آبیاری کمتر در کشت پاییزه انجام می‌شود، می تواند صرفه جویی در مصرف آب داشته باشد.

لینک کوتاه : https://www.avayesharjinews.ir/?p=1655

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برچسب ها
اخبار اداره کل بیمه سلامت هرمزگان، استاندار هرمزگان، استان هرمزگان، امام جمعه اهل سنت بندرعباس، امام جمعه بندرعباس بندرعباس بیمه سلامت، تولید آهن اسفنجی، حادثه معدن طبس، حبیب بهادری، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده حسن آرمات، حمید باسره، حمید رجب پور، دکتر سلمان ضربی، دکتر علی علیزاده، ذبیح الله خدائیان رئیس کل دادگستری هرمزگان ، مجتبی قهرمانی ، شوراهای حل اختلاف ، آزادی 406 زندانی راه آهن هرمزگان، رضا رفیعی، شاعر و غزلسرا، شرکت فولاد هرمزگان، شهردار بندرعباس، شیخ یوسف جمالی، عبادی زاده عطا الله معروفخانی، عطاالله معروفخانی، فرماندار بندرعباس، فولاد هرمزگان، فولاد کاوه جنوب کیش، قشم مجتمع کشتی‌سازی ایزوایکو، مخابرات منطقه هرمزگان، مدیر عامل شرکت آلومینیوم المهدی، مدیرعامل فولاد هرمزگان، مدیرعامل فولاد کاوه جنوب کیش، مدیر عامل مجتمع ایزوایکو، مدیرکل بیمه سلامت هرمزگان، مهدی دوستی مهدی دوستی، مهندس حسن هاشمی، هرمزگان هفته دفاع مقدس، پیام تسلیت،