به گزارش پایگاه خبری آوای شرجی نیوز، اولین نمایشگاه تخصصی محصولات غذایی، ماشینآلات و صنایع وابسته استان هرمزگان با حضور تولیدکنندگان، کارشناسان و مسئولان استانی در فضایی به وسعت بیش از ۴۰۰۰ متر مربع افتتاح شد.
رئیس سازمان صمت استان هرمزگان، خلیل قاسمی، در این مراسم گفت: این نمایشگاه سهروزه با ۵۰ غرفه فرصتی برای توسعه صنعت غذایی استان و ارتقای استانداردهای بهداشتی و تولیدی فراهم کرده است.
به گفته قاسمی، این نمایشگاه تمرکز ویژهای بر بهبود استانداردهای بهداشتی و کیفیت محصولات محلی دارد. وی افزود: برخی از تولیدات استان هنوز به استانداردهای بینالمللی نرسیدهاند و این رویداد میتواند زمینهساز تحول در این بخش باشد.
قاسمی همچنین از حضور ماشینآلات پیشرفته مرتبط با تولید نان، محصولات شیلاتی، فرآوردههای خرما و دیگر مواد غذایی پایه استان در این نمایشگاه خبر داد و گفت: این تجهیزات از استان های اصفهان، مرکزی، البرز، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی به نمایشگاه آورده شدهاند و نقش مهمی در صنعتیسازی زنجیره تولید خواهند داشت.
رئیس سازمان صمت استان هرمزگان، ایدههای نوآورانه در مکانیزهسازی تولیدات محلی را از دیگر نکات برجسته نمایشگاه دانست و با اشاره به طرحهایی مانند تولید مکانیزه نان توموشی، این ایدهها را گامی مؤثر برای بهبود فرآیندهای تولیدی استان خواند.
قاسمی در پایان از اصحاب رسانه قدردانی کرد و نقش آنها را در ترغیب فعالان صنعت غذایی به بازدید از نمایشگاه و حمایت از حوزه تولید و اشتغال استان بسیار مهم خواند.
وی همچنین از تولید و ارائه بزرگترین کیک مهیاوه در هرمزگان در روز پایانی این نمایشگاه که مصادف با عید مبعث است، خبر داد و این اقدام را بهعنوان نمادی از توانمندیهای تولیدی استان مورد استقبال قرار داد.
گفتنی است، نمایشگاه محصولات غذایی، ماشینآلات و صنایع وابسته هرمزگان از ۶ بهمن ماه به مدت سه روز ادامه خواهد داشت و از ساعت ۱۶ الی ۲۲ پذیرای فعالان صنعت غذایی و عموم بازدیدکنندگان است.