به گزارش پایگاه خبری آوای شرجی نیوز، محمد جواد میرزاده معاون بهبود تولیدات دام سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان امروز اظهار داشت: در راستای برنامه ریزی و مدیریت جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ برای ایام نوروز و ماه مبارک رمضان و پیش بینی ورود مهمانان نوروزی و افزایش مصرف، معاونت بهبود تولیدات دامی استان اقدام به برگزاری جلسه ای در اوایل بهمن ماه جاری با دعوت از اتحادیه مرغداران استان، مدیر توسعه بازرگانی سازمان، و دامپزشکی استان و شرکت پشتیبانی امور دام استان در سالن زیتون سازمان کرده و پس از تبادل نظر تصمیم به افزایش جوجه ریزی توسط اتحادیه مرغداران (جامعه تولید کننده) برای ماههای بهمن و اسفند شد.
وی افزود: با این تصمیم سازمان، جوجه ریزی محقق شده در بهمن ماه جاری بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار قطعه صورت گرفته که حدود ۱۲ درصد بیشتر از جوجه ریزی بهمن ماه سال قبل است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان همچنین ادامه داد: پیش بینی می گردد در برنامه جوجه ریزی اسفند ماه نیز حدود ۱۰ درصد نسبت به اسفند ماه سال قبل افزایش داشته باشیم.
میرزاده خاطر نشان کرد: شرکت پشتیبانی امور دام استان هرمزگان نیز متعهد شده تمهیدات و برنامه ریزی های لازم را جهت تامین مرغ منجمد و توزیع به میزان حداقل ۱۰۰۰ تن برای ایام پایانی سال وماه مبارک رمضان داشته باشد.
وی در بخش پایانی سخنان خود تاکید کرد: این معاونت با انجام مکاتبات لازم با معاونت توسعه بازرگانی وزارت برای تامین نهاده مورد نیاز واحدهای تولید کننده حمایت از این برنامه را در دستور کار قرار داده است.