به گزارش پایگاه خبری آوای شرجی نیوز، نشست مشترک وزیر نیرو، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، معاون آب و آبفای وزارت نیرو، استاندار هرمزگان و مدیرعامل آب و فاضلاب هرمزگان در خصوص آخرین وضعیت آبرسانی به شهرها و روستاهای هرمزگان برگزار و تصمیمات لازم اتخاذ شد.
علی اکبر محرابیان، وزیر نیرو در این نشست با تاکید بر تکمیل پروژهها در موعد پیشبینی شده، تصریح کرد: تمامی پروژههای آبرسانی باید در موعد پیشبینی شده تکمیل و مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
وی با بیان اینکه آبرسانی به شهرها و روستا باید با جدیت دنبال شود، افزود: وزارت نیرو با تخصیص اعتبار به پروژهها به دنبال تحقق برنامهها است تا به وعدهای که به مردم داده شده، عمل شود.
محرابیان بیان کرد: برخی از پروژههای آبرسانی هرمزگان به عنوان پروژه ویژه در وزارت نیرو پیشبینی شده که با تکمیل آن جمعیت قابل توجهی به آب پایدار دست خواهند یافت.
اتابک جعفری، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور نیز در این نشست با تشریح وضعیت آبرسانی در استان هرمزگان و سیاستهای این شرکت، افزود: با توجه به حساسیتهای دولت در تامین نیاز آبی مردم هرمزگان، در تعاملی نزدیک پروژههای این استان در حال انجام است که امیدواریم با تکمیل آن وعدههای دولت محقق و پروژهها در زمان مقرر به بهرهبرداری برسد.
در ادامه این جلسه مهدی دوستی، استاندار هرمزگان نیز با تشریح وضعیت استان هرمزگان، افزود: به دلیل اقلیم هرمزگان، این استان فقر منابع سطحی و زیرسطحی دارد که تنها منبع پایدار این استان، استفاده از ظرفیت آب شیرینکنها است.
وی تصریح کرد: خوشبختانه با سیاستهای اتخاذ شده، کارهای بزرگی در استان انجام یا در دستور کار است که تداوم آن موجب پایداری وضعیت آب استان بهویژه در مناطق دارای بحران آب خواهد شد.
در این جلسه همچنین عبدالحمید حمزه پور، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان نیز با قدردانی از تشکیل این جلسه و بررسی وضعیت آب استان و پیشبینی اعتباری برای بهبود وضعیت آبرسانی هرمزگان گفت: با هدف تامین نیاز آبی مشترکین هرمزگان فعالیتهای متعددی در قالب پیمانهای مختلف از جمله اعتبارات شهرهای دارای تنش، مجتمعهای آبرسانی روستایی و طرح جهاد آبرسانی در حال انجام است.
وی پیشبینی کرد: در تابستان امسل با تکمیل چند پروژه بزرگ آبرسانی در شرق و غرب هرمزگان، شاهد وضعیت پایداری در استان هرمزگان باشیم.
در این جلسه مقرر شد، با تأمین اعتبارات مورد نیاز در سال جارى ۱۶۰ روستا و ۴ شهر که با تنش آبى و کمبود شدید آب شرب مواجه است عملیات آبرسانى به آنها صورت پذیرد.