به گزارش پایگاه خبری آوای شرجی نیوز، طالبی در نشست تخصصی بررسی مشکلات و چالش های اجرای تعرفه گذاری پرستاری در هرمزگان، ضمن ارائه توضیحات لازم در خصوص چگونگی احصاء و توزیع درآمد حاصل از قانون تعرفه پرستاری بر نظارت بر احصاء درآمد و باز توزیع آن تاکید کرد.
وی با اشاره به نحوه احصا و دستورالعمل پرداخت تعرفه خدمات پرستاری و ضمن پاسخگویی به ابهامات کادر پرستاری، افزود: به دلیل وجود بخشهای مختلف و عملکردهای متغیر کادر پرستاری در باز توزیع مبلغ تعرفه گذاری، اختلاف دریافتی متفاوتی وجود خواهد داشت.
طالبی درخواست کرد مواردی که احتمال عدم ثبت در باز توزیع وجود داشته، با ذکر نوع فعالیتهای تخصصی اعلام شوند.
رئیس گروه بهره وری و تعرفه خدمات پرستاری وزارت بهداشت اضافه کرد: برای تأمین رضایت کادر پرستاری و ماندگاری آنان در برخی از بخشها نیاز به اعلام مشکلات به معاونت و پیگیری از طرف ما با نمایندگان مراکز دارد.
وی بیان کرد: هدف ما از اجرای تعرفه پرستاری این بود که مانند پزشکان بتوانیم بر اساس عملکرد پرداختی داشته باشیم و ما به دنبال این نبودیم که همه پرستاران به طور یکسان مبالغی دریافت کنند. عادلانه بودن با علی السویه بودن یکی نیست و رقم دریافتی کسی که در ICU کار میکند با کسی که در بخش داخلی کار میکند متفاوت است.
طالبی اظهار کرد: به علت تعدد خدمات کادر پرستاری امکان ثبت جزئیات عملکرد پرستاران به طور دقیق و کامل، امکان پذیر نیست. بنابر این بستههای خدمت به ازای هر بخش به دانشگاهها ابلاغ شده است، افرادی که بدون آسیب به کیفیت بیشترین خدمت مراقبت را ارائه دهند باید دریافتی بیشتری هم داشته باشند. این نشست به دعوت مدیر پرستاری و دبیرکارگروه مبتنی بر عملکرد دانشگاه با حضور کارشناسان وزارت بهداشت و درمان تشکیل شد.